Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο

210 940 1700

H Waterlogic είναι περήφανη που είναι συνυπογράφων στην παγκόσμια συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών.

Η συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών είναι ένα επαγγελματικό πλαίσιο το οποίο είναι αφοσιωμένο στην ευθυγράμμιση των λειτουργιών και στρατηγικών με δέκα παγκοσμίως αναγνωρισμένες αρχές όσον αφορά στον τομέα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εργασίας, περιβάλλοντος και εναντίον της διαφθοράς.

Καθώς ο κόσμος επικοινωνεί,αυτό είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία εθνικοτήτων με πρωτοβουλία, η παγκόσμια συνθήκη είναι η πρώτη και η πλέον ονομαστή που έχει ανησυχία όσον αφορά στην παρουσίαση και ενσωμάτωση της κοινωνικής νομιμότητας των εταιρείων και αγορών.

Η Waterlogic έχει θεμελιώδεις αξίες οι οποίες είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με τις αρχές της συνθήκης των Ηνωμένων Εθνών. Η φιλοσοφία μας, προϊόντα και εταιρεία είναι ένα φυσικό υλικό σώμα μοντέρνας , πρακτικής και υπερενεργής προσέγγισης όπου συνεργάζονται με υπευθυνότητα.

Για να βρείτε περισσότερα για το πώς η Waterlogic απευθύνεται στην συνεργασία υπευθυνότητας, σας προσκαλούμε να μελετήσετε την πρόσφατη διαδικασία εξέλιξης επικοινωνίας που θα βρείτε σε αυτήν την σελίδα.

Η παγκόσμια συνθήκη είναι απλώς και μόνο εθελοντική πρωτοβουλία με δύο αντικειμενικούς σκοπούς.:

  • Ενθαρρύνει και διευκολύνει την διάδοση των δέκα αρχών στην επαγγελματική δραστηριότητα παγκοσμίως.
  • Επιταχύνει τις ενέργειες όσον αφορά στην στήριξη των στόχων των Ηνωμένων Εθνών.