Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο

210 940 1700

HEALTHY WATER

Η εταιρεία HEALTHY WATER ιδρύθηκε το 2001.

Αντιπρόσωπος της φημισμένης Αγγλικής εταιρείας WATER LOGIC. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέπτυξε ένα μεγάλο δίκτυο διανομέων και συμβούλων στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα σήμερα η εταιρεία να βρίσκεται στην κορυφή και με διαφορά να είναι η πρώτη στον τομέα της.

Το 2004, η έδρα της εταιρίας μεταφέρθηκε στην οδό, Κατσιμίδη 48 στη Θεσσαλονίκη, ενώ ιδρύθηκε στην Αθήνα το πρώτο υποκατάστημα της εταιρείας, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 27, στο Μοσχάτο.

Με τεχνικό προσωπικό, συμβούλους και αντιπροσώπους από όλες σχεδόν της πόλεις της Ελλάδας, η HEALTHY WATER ανταποκρίνεται ταχύτατα στην κάθε ανάγκη των πελατών της, καθώς και όλων των ενδιαφερομένων για τις συσκευές waterlogic.

Με το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και με τους πλέον ενημερωμένους συμβούλους, η HEALTHY WATER μπορεί και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με χαμηλό κόστος.

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών και κυρίως παρέχοντας συσκευές βελτίωσης του πόσιμου νερού, η HEALTHY WATER εγγυάται την συνεχή παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Σας προτείνουμε την εταιρία μας, ως εταιρία ευθύνης και ευαισθησίας στον τομέα του πόσιμου νερού και σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για το πόσιμο νερό και την ανάγκη βελτίωσης του, ζητώντας να σας επισκεφθεί ο έμπειρος σύμβουλος της HEALTHY WATER.

Να θυμάστε ότι το νερό είναι το υγιεινότερο ποτό, χωρίς θερμίδες και χωρίς πρόσθετα συντηρητικά στοιχεία. Είναι απαραίτητο για την υγεία και ευεξία του ανθρώπου και μέγιστης ζωτικής σημασίας.

Οι συσκευές Waterlogic συνδυάζουν ότι καλύτερο, για να μας παρέχουν “ένα ποτήρι” υγιεινό νερό. Βελτιώνουν την υπάρχουσα ποιότητα του νερού της βρύσης και είναι μια λύση αποτελεσματική, οικονομική και σαφώς πιο υγιεινή.

WATERLOGIC INTERNATIONAL

Η εταιρεία Waterlogic ιδρύθηκε το 1992.
Η Waterlogic International είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή συσκευών βελτίωσης πόσιμου νερού με απευθείας σύνδεση στη βρύση

Η Waterlogic έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων με γραφεία στην Ιρλανδία, κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο και πρόσφατα επεκτάθηκε στην Κίνα χρησιμοποιώντας δικές της εργοστασιακές εγκαταστάσεις. Η WATERLOGIC έχει δημιουργήσει επιπλέον άλλες θυγατρικές εταιρείες, τις οποίες υποστηρίζει εμπορικά και τεχνικά.

 • ΑΜΕΡΙΚΗ
 • ΓΑΛΛΙΑ
 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ
 • ΝΟΡΒΗΓΙΑ
 • ΔΑΝΙΑ
 • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
 • ΣΟΥΗΔΙΑ

Η Waterlogic έχει ένα ευρύ και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο αντιπροσώπων παγκοσμίως, που φθάνει τις 40 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Κατασκευάζουμε μόνο συσκευές βελτίωσης πόσιμου νερού

Η ιδεολογία της Waterlogic βασίζεται στα εξής:

 • Εξαιρετική κατασκευή – Με ένα ασύγκριτο πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου το οποίο πρόσφατα αναβαθμίστηκε από τον διεθνή φορέα ΙSO, με δικές της εργοστασιακές εγκαταστάσεις στην Κίνα, όπου και κατασκευάζονται όλα τα προϊόντα, τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας.
 • Εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών. – Ο ήδη μεγάλος όγκος του δικτύου συνεργατών συνεχώς εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Οι αντιπρόσωποι γίνονται πλέον μέλη της οικογένειας της Waterlogic, λαμβάνοντας σημαντική υποστήριξη και σε πολλές περιπτώσεις συμπεριλαμβάνονται στις αποφάσεις της Waterlogic.
 • Εξελιγμένη Τεχνολογία – Η μοναδική τεχνολογία της Waterlogic περιλαμβάνει ένα σύστημα φιλτραρίσματος με ενεργό άνθρακα, το οποίο απομακρύνει τα περισσότερα επιβλαβή στοιχεία του νερού και την μοναδική πατέντα απολύμανσης του νερού, με την τοποθέτηση λάμπας UV μέσα στον κάδο του κρύου νερού. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, οι συσκευές waterlogic, από τεχνολογικής άποψης, είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και πιστότητας, μοναδικές στο είδος τους.
 • Παράμετροι υψηλής υγιεινής – Η WATERLOGIC επενδύοντας σημαντικά στις παραμέτρους υγιεινής των προϊόντων της προχωρά συνεχώς στην αναβάθμισή τους. Η νέα καινοτομία της στον τομέα αυτό προκύπτει σε συνεργασία με την εταιρεία Biocote. Τώρα πλέον όλα τα πλαστικά μέρη των συσκευών επικαλύπτονται με στρώμα αργύρου (ασήμι), το οποίο δρα ως αντιμικροβιακό. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια επιπλέον ασπίδα προστασίας ενάντια των μικροβίων στα πλαστικά μέρη των συσκευών, αυξάνοντας έτσι τις παραμέτρους υγιεινής.
 • Εξαιρετικά και πρωτοποριακά προϊόντα – Τα προϊόντα της Waterlogic πετυχαίνουν να συνδυάσουν την υψηλή τεχνολογία με την αισθητική. Η WATERLOGIC προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, κατασκευάζοντας και σχεδιάζοντας υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας προϊόντα.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση τμήματος πελατών. – Σκοπός της Waterlogic παραμένει η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προσπαθώντας να προσεγγίζει και να αντιλαμβάνεται συνεχώς τις ανάγκες του. Η Waterlogic συνεχίζει την παροχή υπηρεσιών της και μετά την πώληση. Αυτό περιλαμβάνει την τεχνική και εμπορική εκπαίδευση των αντιπροσώπων της, καθώς και την σημαντική υποστήριξη τους σε θέματα marketing, συμπεριλαμβανομένου ενημερωτικού υλικού και χρήσιμα εργαλεία για την προώθηση των πωλήσεων. Λόγω της σημαντικής της εμπειρίας στον βιομηχανικό χώρο αξιόλογες είναι οι συμβουλές της που αφορούν τον αντίστοιχο κλάδο.
 • Διεθνή Πιστοποιητικά – Τα προϊόντα της Waterlogic με επιτυχία φέρουν πιστοποιητικά διεθνώς αναγνωρισμένα όπως WQA Association, Gold Seal, CE, NSF-ANSI 42, 55B & 53, WRAS, ISO 9000, ETL.
 • Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. – Η Waterlogic όχι μόνο προσλαμβάνει τους καλύτερους υπαλλήλους, αλλά επενδύει σε αυτούς. Με την ανάλογη εκπαίδευση που τους προσφέρει, τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες τους. Επιπλέον τους παρέχει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, ενθαρρύνοντας τους για την ανοδική πορεία της καριέρας τους.
 • Βιομηχανική Πρωτοπορία και Ανοδική Πορεία – Η Waterlogic εύλογα έχει χαρακτηριστεί ως πρωτοπόρος στον τομέα της αντίστοιχης βιομηχανίας. Πρόκειται για μια υγιή εταιρεία με ανοδική πορεία στις διεθνείς αγορές.
 • Δυνατή διεθνή παρουσία – Το όνομα της Waterlogic και τα προϊόντα της εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο.
 • Καθήκον στην Έρευνα και στην Ανάπτυξη – Με τρεις ερευνητικές ομάδες που αποτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό και σημαντικές επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα, η Waterlogic, σαν μακροπρόθεσμο στόχο έχει να προσπαθεί συνεχώς να προωθεί νέες τεχνολογίες και προϊόντα , που αφορούν την βελτίωση του πόσιμου νερού.

Όχι μόνο ένας απλός κατασκευαστής

Η WATERLOGIC συγκαταλέγεται στους καλύτερους κατασκευαστές συσκευών βελτίωσης πόσιμου νερού. Η πολυετής εργοστασιακή της εμπειρία την βοηθά να προσφέρει στους συνεργάτες & αντιπροσώπους της:

 • Εξιδείκευση, όσον αφορά στην κατανόηση της βιομηχανίας νερού
 • Γνώσεις στρατηγικής αγοράς
 • Τεχνική και εμπορική εκπαίδευση
 • Επιχειρησιακά μοντέλα
 • Ενημερωτικό υλικό.